Jelena Nushol

Jelena Nushol

Jezici:

hrvatski, engleski

Jelena Nushol

Partner

Jelena Nushol pridružila se timu 2006.g. Klijente savjetuje prvenstveno u predmetima povezanim s bankarstvom, financiranjem i restrukturiranjima, a radi i na M&A transakcijama.

Jelena redovito radi na raznim projektima s područja nekretnina, turizma i hotelske industrije, razvoja trgovačkih centara i maloprodajnih trgovačkih lanaca, ulaganja u industriju, obnovljivih izvora energije, itd. Također savjetuje klijente u projektima restrukturiranja kao i u rješavanju raznih regulatornih pitanja vezanih uz bankarsko i financijsko tržište. Jelena je radila na najvećim transakcijama prodaje i kupnje portfelja loših kredita u Hrvatskoj i CEE regiji te stekla zavidno iskustvo na tom području.

Višegodišnje iskustvo u radu s internacionalnim i domaćim klijentima (prije svega bankama, fondovima i financijskim institucijama), kao i sudjelovanje u različitim vrstama projekata rezultiralo je Jeleninim odličnim poznavanjem i razumijevanjem poslovanja klijenata kao i sposobnošću da odgovori na specifične potrebe svakog klijenta.

Tečno govori engleski jezik.

E

T +385 1 4825 600

Fokus

Članstvo u profesionalnim udruženjima

Član Hrvatske odvjetničke komore od 2006. godine.