Mia Kanceljak

Mia Kanceljak

Jezici:

hrvatski, engleski

Mia Kanceljak

Odvjetnica

Mia Kanceljak pridružila se timu 2013.g. Završila je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu te se prvenstveno bavi područjima javne nabave, life sciences, zaštitom osobnih podataka i pravom osiguranja.

Mia zastupa klijente u postupcima javne nabave, povodom pravnih lijekova te ih savjetuje vezano uz različita pravna pitanja javne nabave uključujući pripreme ponuda. Također pruža savjete o širokom spektru pitanja usklađenosti s propisima zaštite osobnih podataka, s naglaskom na međunarodni prijenos podataka. Mia savjetuje klijente iz visoko reguliranih industrija, uključujući farmaceutsku industriju, osiguravajuća društva, energetiku i dionike u području zaštite okoliša. Posebni naglasak je na klijentima iz farmaceutske industrije kojima pruža savjete vezano uz različite regulatorne zahtjeve iz područja oglašavanja, prometa, označavanja proizvoda, regulatornih dozvola, itd.

Mia svakodnevno pruža savjete u vezi korporativnih, regulatornih i ugovornih pitanja te drugih pitanja usklađenosti, kao i iz područja trgovačkog prava i prava društava klijentima iz čitavog spektra industrija i sektora.

Mia tečno govori engleski jezik.

E

T +385 1 4825 600